Sponsoren

LID WORDEN?


Redenen om lid te worden van de Ferry Stars
Les krijgen in het bespelen van een muziekinstrument (of majorette), Leuke en sociale tijdsbesteding, Optreden tijdens diverse evenementen en Gezellige verenigingsuitjes
 
Wij kunnen wel vertellen dat het ontzettend gaaf, cool, uitdagend, boeiend en gezellig is maar jij kunt het beste zélf bepalen of dit klopt.
      
Wat kost een lidmaatschap?
Show & Lyrakorps Ferry Stars is een zeer betaalbare vereniging. Als lid (t/m 16 jr) betaal je slechts 8,00 euro per maand, en vanaf 16 jaar en ouder: 10,00 euro per maand. Voor de majorette is dit 8,00 euro per maand. Instrumenten en uniform krijg je in bruikleen van de vereniging. De kleding en attributen voor de majorettes worden tevens door de vereniging beschikbaar gesteld. Verdere voorschriften staan in ons reglement vermeld wat bij inschrijving wordt verstrekt.
   
Mag ik eerst eens uitproberen?
Natuurlijk mag dat! Elk nieuw lid krijgt een zogenaamde "Ferry Stars Snuffelkaart". Met deze snuffelkaart kun je 4 weken lang iedere week een ander instrument uitproberen en zo erachter komen wat het beste bij jou past. Op deze manier krijg je een leuk beeld van wat wij allemaal doen en wat er van jou verwacht wordt. Leuk toch? Dit geldt zowel voor de muziek als voor de majorettes.

       
Doen de Ferry Stars ook andere dingen dan muziek maken?
Jazeker! De feestcommissie van de Ferry Stars organiseert met enige regelmaat leuke activiteiten zoals etentjes, Sinterklaas- en kerstfeesten en meer. Op deze manier krijg je een hechte vereniging! Dit is ook wat de Ferry Stars zo bijzonder maakt!
       
   
>> Nieuwsgierig geworden en wil je eens komen kijken? DAT KAN! Mail ons via de contactpagina!