Sponsoren

Mark PetersIk ben lid sinds:

Sinds oktober 2013 ben ik als instructeur verbonden aan dit korps. Wat leuk is om te vertellen, is dat ik al eerder muziek heb gemaakt bij de Ferry Stars, dit was in de jaren '90. Een erg mooie tijd was dat! Sinds 2013 ben ik dus weer 'terug op het oude nest' en het voelt alsof ik nooit ben weggeweest!
    
Ik ben lid geworden omdat: 
...de Ferry Stars een nieuwe instructeur zochten, ik (toevallig) enkele leden goed kende en door hen werd gevraagd om te 'solliciteren' bij het toenmalige bestuur. Na een keer langskomen begon het weer te kriebelen, het "Ferry Stars bloed" weer te stromen en ben ik meteen maar gebleven. ;-)
    
Mijn andere hobbys of passies zijn:
Zingen (en niet alleen onder de douche!)
  
Mijn favoriete Ferry Stars nummer is:
Dat zijn er eigenlijk 2. In verband met ons jubileum in 2019 heb ik een medley van oude Ferry Stars- stukken in elkaar gezet, dat werd het muziekstuk Star Classics. Ook Marching Drums is een ontzettend fijn slagwerkstuk, dat speelt zo lekker weg. Eigenlijk zijn alle stukken die we spelen leuk, vooral die ik zelf schrijf! ;-)
     
Mijn mooiste optreden met de Ferry Stars tot nu toe:
Al sinds mensenheugenis werken de Ferry Stars ieder jaar mee aan de taptoe in Lienden. Dit blijft een speciaal gebeuren voor onze vereniging. Ook de optredens op de Nederlandse televisie en sinds 2017 de intochten van Sinterklaas in Hilversum en Utrecht zijn absolute hoogtepunten!
    
Je kunt me wakker maken voor:
Ehm.., De jackpot van de Postcode Loterij!!!