Sponsoren

TESSA DE RUITERIk ben lid sinds:

2004
   
Ik ben lid geworden omdat: 
Op de basisschool heb ik staan praten met Frieda Colle (vrouw van Willy, onze voorzitter). Haar dochter zat ook op de majorette en ze vroeg of ik een keer kwam kijken. Een week erna ben ik wezen kijken en ben ik gelijk lid geworden, omdat ik het heel leuk vond.
  
Mijn andere hobbys of passies zijn:
Natuuuuurlijk shoppen, uitgaan met vrienden, kinderoppas, dansen. Eigenlijk te veel om allemaal op te noemen, maar het liefst ben ik toch graag iedere woensdagavond bij de Ferry Stars!
  
Mijn favoriete Ferry Stars nummer is:
Mijn favoriete nummer bij de Ferry Stars is wel heel moeilijk om te zeggen. Elk nummer de muziek speelt is leuk. Het leukste nummer vind ik toch ik wel To the Roots omdat we daar een gezamenlijke dans op hebben met het hele korps. Het mooiste nummer vind ik toch wel Bongo Solereo.
  
Mijn mooiste optreden met de Ferry Stars tot nu toe:
Alle optredens die ik al gedaan heb vind ik leuk. Ik kan niet echt een keuze maken wat ik echt het mooist zou vinden. Wat ik ieder jaar wel heel leuk vind is de taptoe in Lienden. Het is altijd wel een lange avond, maar leuke daarvan is dat je meerde muziek korpsen ziet spelen en de majorettes een dansje doen. Dat we daar zelf ook een optreden mogen geven en natuurlijk de beker krijgen. in het begin toen dat ik er op kwam hadden we optredens in ponypark Slagharen. Dat vond ik ook echt heel leuk. Ik denk ook dat, dat kwam doordat je heel even hoefde te lopen en daarna vrij in het pretpark was.
  
Je kunt me wakker maken voor:
Als je me snachts wakker wilt maken ben je heel slecht af haha. Als je me toch wakker wilt maken kan je het beste een flesje Jilzz naast me bed neer zetten. Dan kan het zijn dat ik nog een beetje vrolijk ben haha.