Lid worden?

Redenen om lid te worden van de Ferry Stars
Les krijgen in het bespelen van een muziekinstrument (of showdansen met de majorettes), het is een leuke en sociale tijdsbesteding, optreden tijdens diverse evenementen en gezellige verenigingsuitjes.
 
Wij kunnen wel vertellen dat het ontzettend gaaf, cool, uitdagend, boeiend en gezellig is maar jij kunt het beste zélf bepalen of dit klopt.


Wat kost een lidmaatschap?
Show & Lyrakorps Ferry Stars is een zeer betaalbare vereniging. Als lid (t/m 16 jr) betaal je slechts 8,00 euro per maand, en vanaf 16 jaar en ouder: 10,00 euro per maand. Voor de majorette is dit 8,00 euro per maand. Instrumenten en uniform krijg je in bruikleen van de vereniging. De kleding en attributen voor de majorettes worden tevens door de vereniging beschikbaar gesteld. Verdere voorschriften staan in ons reglement vermeld wat bij inschrijving wordt verstrekt.
   
Mag ik het eerst eens uitproberen?
Natuurlijk mag dat! Elk nieuw lid krijgt een zogenaamde proefperiode. Tijdens deze periode kun je er achter komen wat het beste bij jou past. Op deze manier krijg je een leuk beeld van wat wij allemaal doen. Leuk toch? Dit geldt zowel voor de muziek als voor de majorettes.
  
Doen de Ferry Stars ook andere dingen dan muziek maken?
Jazeker! De feestcommissie van de Ferry Stars organiseert regelmatig leuke activiteiten zoals etentjes, Sinterklaas- en kerstfeesten en meer. Op deze manier krijg je een hechte en gezellige vereniging! Dit is ook meteen wat de Ferry Stars zo bijzonder en hecht maakt!

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je eens komen kijken?
We kijken uit naar je komst!  

Contact ons!