Leden

Willy Collé

Snare
Lid sinds 2000
Ik ben lid geworden omdat:  Ik ben in aanraking met de Ferry Stars gekomen door mijn dochter Ilona die lid was geworden tijdens de hernieuwde opstart van de majorette. En tijdens optredens werd mijn interesse gewekt en ben ik gaan proberen of ik als tamboer mee kon doen. Volgens mij is dit gelukt?
Mijn andere hobbys of passies zijn: Als er nog tijd over is naast mijn gezin, werk en de muziek dan probeer ik nog weleens wat aan het huis te doen. Ook motorrijden maar dan alleen met mooi weer.
Mijn favoriete Ferry Stars nummer is: Door de jaren heen diverse nummers maar To the Roots en Street Parade brengen speciale herinneringen naar boven.
Mijn mooiste optreden met de Ferry Stars tot nu toe: Voor mij, een van de, was tijdens ons 30 jarig jubileum mede doordat er spanning was omdat we op de Markt onze Taptoe voor dit jubileum hadden georganiseerd. Uiteindelijk door de hulp van velen en het goede optreden wat wij hadden was dit wel een mooie. En de Taptoes in Lienden waar we ons altijd weer van een onverwachte kant laten zien. Uiteindelijk is ieder optreden de mooiste.
Je kunt me wakker maken voor: Een feestje!